Artby4

Hvornår:
08.03.2021-
14.03.2021
Sted:
Pakhuset

ArtBy4 – and Friends udstiller i Pakhuset

 

 

Seks fritidskunstnere udstiller i Pakhuset i Viborg i weekenden den 8.-14. marts 2021.

 

Kunstnergruppen ArtBy4, der har eksisteret siden 2011, slår endnu en gang dørene op for en farvestrålende og spændende udstilling i Pakhuset – og denne gang har de inviteret to gode kunstnerkolleger med!

Man vil på udstillingen kunne opleve akrylmalerier såvel som betonkunst, skulpturer af drivtømmer og strandsten, smukke kranse af tørrede naturmaterialer, krukker og fade dekoreret med serviet-decoupage, samt genstande og billeder med avis-decoupage. Der er med andre ord et rigt udvalg af kreativitet på udstillingen.

 

De i alt seks fritidskunstnere er:

 

Mette Kjær, Skals. Finder sin inspiration i naturen og på lange gåture ved Vestkysten. Drivtømmer og strandsten bliver til skulpturer og spændende billeder. Store kunstnere som Picasso har været til inspiration for mange af hendes værker.

Hendes værker er ofte kendetegnet ved en enkel og præcis streg. Hun maler og tegner, og hun finder stor inspiration blot ved at lege og eksperimentere med forskellige materialer og farver, hvorved helt nye udtryk opstår.

 

 

Lis Evelyn Madsen, Viborg. Er meget inspireret af farver, og hvordan de blander sig under processen.

Holder meget af de smukke efterårsfarver. Maler meget abstrakt, og malerierne bliver dannet undervejs og efter hvordan formerne bliver til. Arbejder også med figurative motiver, ligesom mixed media og decoupage er en del af hendes univers. Senest har hun kastet sig ud i arbejdet med nye teknikker som f.eks. alcohol ink og flydende tusch.

Med på listen er også tegning, hvor hun arbejder meget med lys, skygge og perspektiv.

 

 

Maja B. Olesen, Overlund, tidl. Silkeborg. Har malet i nogle år og i mange forskellige stilarter. Startede med pop art og mixed media. Hun har i de senere år arbejdet mere hen mod de abstrakte motiver og er særdeles inspireret heraf. Hun eksperimenterer også med andre maleteknikker, f.eks. alcohol ink og flydende tusch. Inspirationen finder hun alle steder. Hun har et udvalg af dekorerede krukker og fade og – naturligvis – akrylmalerier med på udstillingen.

 

Lone Daugård Lambæk, Viborg, tidl. Herning. Har malet siden 2010 og finder sin inspiration både i de nære omgivelser, i naturen og i mange andre sammenhænge.

Arbejder primært med akrylmaleri; pop art og mixed media var det primære, men både det figurative og det abstrakte har hen ad vejen fundet vej til hendes lærreder.

 

Merete Bay, Viborg. Har malet i 10 år, primært på lærred med akrylfarver. Hun maler mest abstrakt og finder blandt andet inspiration til sit farvevalg i hav og skov samt årstidernes skiften.

Også pop art, mixed media og det mere figurative finder vej til hendes lærreder, men hun vender ofte tilbage til det abstrakte, da hun fascineres af den mere ukontrollerede proces, hvor der er grobund for at lade elementer, der opstår undervejs, styre det kreative arbejde.

 

Hanne Rasmussen, Tapdrup. Har brugt sine hænder kreativt gennem mange år. Inspirationen til det kreative finder hun overalt, hvor hun færdes.

Hun har arbejdet med træ og beton et par år, og hun har det seneste år også arbejdet med mixed media, hvor der er anvendt genbrugsmaterialer. Meget smukke kranse i tørrede naturmaterialer er ligeledes et eksempel på hendes absolut seværdige produktion. Hun arbejder med collage på krukker, som herved får helt nyt liv. Leger med flydende tusch i sine værker. Og som noget ganske nyt er de første, spæde skridt ud i malerkunsten taget.

 

Der er gratis adgang til udstillingen, som har åbent torsdag fra klokken 14 til 18, fredag fra klokken 14 til 18, lørdag fra 10 til 17 og søndag fra 12 til 17.